Werkzaamheden

APK

Voor de keuring van uw BMW of MINI kunt u natuurlijk terecht bij ons autobedrijf in Waardenburg. De APK en het eventuele onderhoud wordt door onze monteurs met de grootste zorg uitgevoerd.

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Storing & diagnose

Gerrit Jonkers beschikt over professionele uitleesapparatuur voor uw BMW & MINI. Zo kunnen wij snel constateren wat er precies mis is en hoe we dit op kunnen lossen. Brandt er een lampje op uw dashboard? Kom dan vooral snel langs, want doorrijden is vaak niet verstandig!

Bandenwissel

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Als u uw banden bij ons laat wisselen verzorgen wij ook de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt. 

Automaatbak spoelen

Trilt of schokt uw auto met optrekken? Schakelt uw voertuig niet fijn? Of ervaart u een schommelend toerental met optrekken? Deze klachten worden waarschijnlijk veroorzaakt door vervuiling van uw automatische transmissie en de ATF. Geef uw automaatbak daarom extra aandacht en laat hem spoelen.

Uitlijnen

Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging en is een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw banden. Het uitlijnen van uw auto is een vak apart en bij Gerrit Jonkers bent u aan het juiste adres.

Motorrevisie

Het niet werken van de motor kan veel oorzaken hebben. Denk hierbij aan lekke koppakkingen, olie verbruik, versleten of lekke kleppen, versleten lagers, slappe zuigerveren etc. Om dit te laten repareren moet de motor uit elkaar worden gehaald en alle onderdelen moeten gecontroleerd worden. Dit noemen we motorrevisie en kunt u met een gerust hart door ons laten uitvoeren.

Tuning

Een professionele aanpassing van de software in uw auto zorgt voor extra pit en een soepeler rijgedrag van uw auto. Dit noemt men vaak chiptuning. Bij Gerrit Jonkers zijn wij specialist in het maken van softwareaanpassingen aan uw auto. Dankzij het extra vermogen dat vrijkomt na de aanpassing wordt autorijden een totaal andere belevenis.