Specialist in BMW en MINI

Onafhankelijk specialist in BMW en MINI Autobedrijf Gerrit Jonkers B.V. bestaat al meer dan 35 jaar. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig dealers of specialisten die kunnen bogen op zo’n lange ervaring en grote expertise van BMW & MINI.

De kwaliteit van deze merken en de kennis van Gerrit Jonkers vormen samen een ijzersterke combinatie. Wij bieden zekerheid en veiligheid voor BMW & MINI rijders in de regio. U kunt in onze werkplaats terecht voor onderhoud, reparaties en storingen aan uw BMW of MINI. Onderhoud voeren wij bovendien uit met originele onderdelen.

Vertrouwen en openheid zijn de drijfveren van Gerrit Jonkers. Sinds 1988 staan we garant voor kwaliteit en service. Vakmanschap en klantgerichtheid zijn voor ons vanzelfsprekend.

5TL8JNLGQBH9BH9picnOhReiigDtx40j2bcctz7n.png

Ons verhaal
In 1988 begon Gerrit in de avonduren met het opknappen van auto’s bij zijn ouders. Deze locatie bood uiteindelijk niet genoeg ruimte voor de uit de hand gelopen hobby, dus besloot hij een pand te huren op het industrieterrein. Het bedrijf groeide en in 1998 werd het huidige bedrijfspand aan de Steenweg 8 in gebruik genomen.

Vandaag de dag heeft Gerrit Jonkers een ruim aanbod aan BMW & MINI's op voorraad. Ook voor het onderhoud van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een modern ingerichte werkplaats met 6 bruggen en onze monteurs gaan geen uitdaging uit de weg.

Het bedrijf is gelegen aan de A2 en ligt aan de doorgaande route. Hierdoor zijn wij ook voor klanten buiten Waardenburg gemakkelijk te bereiken. Graag nodigen wij u uit om nader met ons autobedrijf kennis te maken en onze service te ervaren.

BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen. 

Teamfoto Autobedrijf Gerrit Jonkers

Het enthousiaste team van Autobedrijf Gerrit Jonkers